Welkom bij Harry’s Home Tiel

 

Harry’s Home Tiel is een kleurige ontspannen bed and breakfast centraal gelegen in Tiel. Wij zijn gevestigd in een mooie vrijstaande villa dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen in Tiel.

Na 12 jaar een succesvolle Bed & Breakfast te hebben gehad in Maarssen ( 8.9 bij Booking ) zijn wij verhuisd naar Tiel in de prachtige Betuwe.

Wij wonen in een mooi vrijstaand huis met grote tuin en beschikken over 2 tweepersoonskamers.  Een grote kamer en een iets kleinere kamer, met gedeelde badkamer, waar wij u graag welkom heten.

De naam blijft Harry’s Home. Dit ter nagedachtenis aan mijn vroeg overleden eerste echtgenoot. Mijn huidige echtgenoot Anton, neemt de honneurs waar en zal zorgen voor een heerlijk verblijf en een super ontbijt.

Bij mooi weer kunt u lekker in de tuin zitten en genieten van vlinders en insecten, want de tuin is daarop gericht.

De kamers en badkamer zijn retro ingericht en doen denken aan de zeventiger jaren; een periode waar mijn man zijn hart aan heeft verpand. De kamers zijn voorzien van een koelkast en magnetron. Ook WIFI en koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig.

De B&B is hondvriendelijk, wij hebben zelf twee labradors, vader Daan en zoon Kobus. Dus honden, mits ze de trap op kunnen zijn van harte welkom.

Op de kamers mag niet gerookt worden, maar bij of na het ontbijt kunt u rustig beneden of in de tuin een sigaretje roken.

Wij hopen u gauw te zien in Harry’s Home. U zult zien dat onze gastvrijheid in combinatie met de uitgebreide faciliteiten en de prachtige Betuwe een garantie zijn voor een zeer aangenaam verblijf.

Comments

  1. Wat een super gastvrij B&B, we mogen hier 6dgn: verblijven en na dag 1 voelen we ons al helemaal thuis, heer geslapen en een fantastische ontbijt, dat wordt genieten 👏👏👏❤️❗️

  2. Lieve Clementine en Anton, het was heel fijn, in jullie B&B bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijk ontbijt.
    Tot zeker weerziens, liefs en groetjes van ons Frans&Mia Robben 👋👋👋❗️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *